• DOLAR 32.666
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2448.029
  • ...
İzmir'de büyük yangın: Evler boşaltıldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Çalışmalar sürerken, alevlerin yaklaştığı kırsal Çamönü Mahallesi'ndeki bazı evlerde yaşayan vatandaşların tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi.

Bir yangın haberi de Çeşme’den geldi. Çeşme Germiyan Mahallesi’ndeki kırsal alanda çıkan yangına; 2 uçak ve 1 helikopter olmak üzere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Öte yandan, Urla ilçesine bağlı Kuşçular Mahallesi’ndeki yol kenarında da yangın çıktı. Otluk alandaki yangın nedeniyle, İzmir-Çeşme otobanı trafiğe kapatıldı. Bu yangına da ekiplerin müdahalesinin sürdüğü öğrenilirken, uzun araç kuyrukları oluştu.

Öte yandan Selçuk-Kuşadası kara yolu kenarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

OGM'den yapılan açıklamada "Selçuk'ta başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyoruz. Yangını kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor." ifadeleri yer aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir