• DOLAR 32.676
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2444.854
  • ...
Kassam Tugayları, kanasla öldürdükleri işgal askerinin adını neden anons etti?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

El-Duveyri, Filistin direnişinin Gazze Şeridi'nde büyük suçlar işleyen "işgal" askerlerin isimlerini sosyal medya platformlarında yayınlanan videolar aracılığıyla bir kenara not ettiğini söyledi.

İsimleri kamuoyuna yansıyan işgal askerlerinin, Filistinlilerin evlerini soymak ya da çocuk ve kadınları öldürmek gibi çifte suç işlediğini belirten El-Duveyri, "Bu nedenle direniş tam bilgiye sahip olduğunda onları bireysel olarak takip ediyor." dedi.

Bu askerlerin mücahitler tarafından sürekli gözetlendiğini ve izlendiğini belirten El-Duveyri, "intikam almak için fırsat doğduğunda keskin nişancılar tarafından vurulduklarını" söyledi.

El-Duveyri, Kassam'ın keskin nişancı operasyonlarında işgal askerinin ismini o sırada anons etmesinin ölen kişinin sabıka kaydının kötü olduğunu gösterdiğini kaydetti.

Mücahitler, hedefini vurmak için bir yerde günlerce bekleyebiliyor

Keskin nişancı operasyonlarının genellikle takip ve gözetlemeden sonra gerçekleştirildiğini ifade eden El-Duveyri, keskin nişancı mücahidin, işgal ordusunun hareketlerine dayanarak belirli bir yer seçtikten sonra onu vurup öldürmeyi beklediğini; bu durumun da saatler bazen günlerce sürdüğünü vurguladı.

El-Duveyri, Filistin direnişinin keskin nişancı operasyonlarının çoğunun başarıya sonuçlandığını, bunların Yasin 105 ile Tandem roketlerinin yanı sıra el yapımı patlayıcılarla işgal araçlarını hedef almak gibi niteliksel operasyonlar çerçevesinde gerçekleştiğini kaydetti.

Kassam Tugayları dün, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir işgal askerin keskin nişancı atışıyla vurdukları anları yayınlamıştı.

İşgal ordusunun, siyonist askerin öldürüldüğünü kabul etmesinin ardından Kassam Tugayları da yayınladıkları videoda not düşerek vurdukları söz konusu işgalci siyonistin isminin Nahal Tugayı'nın "931." taburundan Çavuş Eyal Shines (19) olduğunu duyurmuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir