• DOLAR 32.69
  • EURO 35.173
  • ALTIN 2455.103
  • ...
HAMAS'tan Ürdün halkına: Meydanlar sizi bekliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HİLAL HİKMET YEŞİLBUDAK

Cebbarin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgal rejiminin Batı Şeria’yı ilhak kararının Ürdün’ün milli güvenliği için tehdit teşkil ettiğini belirtti. Siyonist bakanlardan Bezalel Smotrich’in Batı Şeria’da Filistinlilerin evlerini yıkma ve onları topraklarından mahrum bırakma niyetinin sessizce gerçekleştirilen bir tehcir operasyonu olduğuna dikkat çeken Cebbarin, söz konusu tehcirin her an daha gürültülü hale gelebileceğini bildirdi.

Cebbarin, Ürdün’ün ve milli güvenliğinin korunmasının yolunun Gazze’deki direnişin zafer kazanmasından ve Batı Şeria’daki direnişin desteklenip korunmasından geçtiğine işaret etti. 

Gazze’deki direnişin zaferinin Ürdün’ün zaferi olacağını ve Batı Şeria’nın korunmasının "alternatif vatan projesini" mezara gömeceğini söyleyen Cebbarin, Ürdün halkına seslenerek Filistin’in kendilerinden destek beklediğini kaydetti.

Ürdün halkının bugün işgal ordusuna karşı Filistin halkına destek olarak tarih yazma imkanına sahip olduğunu bildiren Cebbarin, Ürdünlülere “Meydanlar sizi bekliyor” diye seslendi. 

Cebbarin, İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu’nun hedeflerinin ölümsüz ve gayesinin soylu olduğunu belirterek, Gazze’nin ümmet adına savaştığını ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir