• DOLAR 32.679
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2442.566
  • ...
İYİ Parti'den istifa etmişti: Dervişoğlu aradı, açmadım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Halk Tv'ye konuşan ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun istifasından yarım saat önce kendisini aradığını belirten Aydın, telefonu açmadığını söyledi. Aydın, "Kalmam için bir niyeti vardıysa bu 5 gündür konuşuluyordu. Telefonu açmak için gerekçe kalmadı. Dün Partiden birini görevlendirmiş. Onlar gelip görüşmek istediklerini söylediler. Ben de o süre bitti dedim" ifadelerini kullandı.

 Aydın, "Toplumun bir kesimini ben istifa etmelerini engelliyordum, durduruyordum. Etmek istiyordular. Bugüne kadar onları zorladım yani. Zaten de partide çok istifalar oldu" dedi.

Hiçbir partiye gitmeyeceğini söyleyen Aydın,  ''Ben kongreyi kaybettim. Gece eve gittim erkenden uyudum. O gece çok istifa oldu. Önleyemedim onu. Şimdi de ayrılanlar olur. Yarından başlar. Ben bir süre bağımsız kalacağım. Bir parti kurmak veya bir şey yapmak niyetimiz, arzumuz yok. Hiçbir partiye de gitmeyi düşünmüyorum. Ama siyasi hayatımızda yani yön değiştirmedim. Sadece yaptığım şu, ülkenin gidişatına karşı duruşum var. Bu konuda kendi partilerimizi bıraktık ayrıldık. Çünkü o yoldan ayrıldığı için ayrıldık. Şimdi mevcut durumda da sıkıntıların yaşadığı bir dönemde yanlışa ortak olmama kararı.'' ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir