• DOLAR 32.648
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2442.373
  • ...
Kassam, işgalcileri roket ve kanasla vurdu: Ölü ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 265. Gününde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde işgalcilere ağır kayıplar verdirtmeye devam ediyor.

Tugaylar, Telegram kanalından yaptıkları açıklamada bugünkü operasyonlara ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Buna göre Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinin batısındaki Suudi Mahallesi'nde "Yasin 105" roketiyle bir siyonist asker taşıyıcısını hedef aldı. Operasyon sonrası siyonist helikopterler ölü ve yaralılarını tahliye etmek için hedef alınan yere iniş yaptı.

Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nin güneyinde Refah şehrinin doğusundaki El Şubeyli Camii civarında bir siyonist askeri de keskin nişancı atışıyla vurmayı başardı.

Mücahitler, 114 mm kısa menzilli "Racum" füzeleriyle "Netzarim" bölgesindeki düşman komuta odasını hedef aldı.

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrindeki Şabura kampında da "Yasin 105" roketiyle bir siyonist "Merkava 4" tankı hedef aldı.

Öte yandan Kudüs Seriyyeleri de Gazze Şeridi'nde işgalciler yönelik düzenledikleri bir dizi operasyona ilişkin bilgi verdi.

Seriyyeler, Şucaiye Mahallesi'nin doğusundaki Tunus mezarlığı yakınında önceden yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirerek siyonist askeri aracı imha ettiklerini kaydetti

Kudüs Seriyyeleri, ayrıca Refah şehrinin doğusundaki “Sofa” askeri alanını çok sayıda havan topuyla bombaladıklarını bildirdi.

Seriyyeler, bunların yanı sıra Şucaiye Mahallesi'nin doğusunda da 2 siyonist askeri aracı mayınlarla hedef aldıklarının belirtti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir