• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan son dakika açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   İşgal ordusu Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine baskın düzenledi. Baskına karşı çıkan Filistinliler ile işgal  askerleri arasında silahlı çatışmalar çıktı.  Helikopter, silahlı insansız hava araçları ve buldozerlerin desteklediği son baskında, İsrail işgal birlikleri Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin mülteci kampında hareket halindeydi. Bu sırada şiddetli bir büyük bir patlama oldu, gökyüzüne dumanlar yükseldi. Kudüs Tugayları, yol kenarına yerleştirilen bombanın işgal askerleri geçerken patlatıldığını açıkladı. Saldırıda işgal  ordusundaki bir keskin nişancı mangasının komutanı olan yüzbaşı öldürüldü. İşgal  medyası, yaralanan 17 askerden birinin durumunun ağır olduğunu yazdı.

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza Cenin operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, 

''Cenin 2 Operasyonu" sırasında  altıdan fazla patlayıcı cihaz patlattığımızı ve  sekiz saatten fazla bir süre boyunca Cenin ve kampının çeşitli bölgelerine nüfuz eden düşman kuvvetleriyle çatıştığımızı duyuruyoruz. 

 Mücadelenin tüm alanlarda ve eksenlerde eş zamanlı ve tırmanarak artacağı  kararlılığımızı teyit ediyoruz. Savaş meydanlarından ayrılmayacak, mazlum halkımızın hedeflerine ve  direnişlerine ulaşma meşru hakkımızı savunmak için cihat, mücadele ve korkusuzlukla ilerleyeceğiz.'' dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir