• DOLAR 32.789
  • EURO 35.187
  • ALTIN 2455.374
  • ...
Biden ve Trump seçim öcesi karşı karşıya geliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ile Demokrat aday ve mecvut ABD Başkanı Joe Biden, 27 Haziran’da CNN’in ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Washington’un yaklaşık 110 kilometre uzağındaki başkanlık tatil konutu Camp David’e giden Biden’ın münazara gününe kadar resmi programını boşaltması ise “Biden, Trump için hazırlanıyor” yorumlarına neden oldu.

BİDEN SINAVA ÇIKIYOR
Biden ve eski başkan Trump, perşembe gecesi Atlanta’da 2024 genel seçimlerinin ilk başkanlık tartışmasında ABD saatiyle 21.00’da (TSİ 28 Haziran 04:00) karşı karşıya gelecek. Kasım seçimlerinden önce genellikle eylül ve ekim aylarında yapılan münazaralar ABD tarihinde ilk kez bu kadar erken yapılmış olacak.

Biden’ın performansını belirleyecek en önemli etkenlerden biri 81 yaşındaki siyasetçinin zindeliği olacak. 90 dakika sürecek tartışma sırasında Biden’ın fiziksel ve mental kapasitesi yakından izlenecek. Trump geçen aylarda tartışma programından önce Biden’ın mental kapasitesini arttırıcı uyuşturucu testine tabi tutulması gerektiğini söylemişti.

Kaynak: Hürriyet

Bu haberler de ilginizi çekebilir