• DOLAR 32.809
  • EURO 35.22
  • ALTIN 2461.076
  • ...
Malatya'da megafonlu protesto: "Sizler burada kahvenizi içerken Gazze'de bir nesil paramparça ediliyor!"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Ekim'den bu yana Gazze'de devam eden katliam ve soykırıma karşı başlatılan siyonist işgal rejimi ürünlerine boykot ve protestolar çeşitli eylemlerle sürüyor.

Malatyalı Ahmet Kazgan da bu kapsamda, işgalci siyonist ürünlerin ve onlara destek veren firmaların ürünlerinin boykot edilmesine dikkat çekmek için farklı bir yol seçti.

Malatya'da bir AVM'de bulunan Starbucks'un önüne giderek eline megafonu alan Kazgan, içeride kahve içenlere seslenerek, "Sizler kahvelerinizi içerken, Filistin'de Batı Şeria'da, Kudüs'te, Gazze'de, Refah'ta bir nesil paramparça ediliyor. Bu neslin kanı hepinizin eline bulaşır!" ifadelerini kullandı.

Kazgan, devamında şunları söyledi:

"Dünya'da farklı inançlara sahip merhamet, vicdan sahibi olan insanların hepsi ayağa kalktı. Onun için bu katliamları yapanlara destek verenlere onların mallarını satanlara kesinlikle yanaşmayın, onlardan alışveriş yapmayın. Yoksa Filistin'de paramparça olan bir neslin kanı hepinizin eline bulaşır. Bu çok önemli. Merhamet vicdan sahibi olan insanlara sesleniyorum. Merhamete gelin. Yoksa Allah'a hesap veremezsiniz, ateşin içerisinde yanarsınız." (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir