• DOLAR 32.874
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2451.15
  • ...
İşgalci rejimin belirsiz geleceği, sermaye sahiplerini Tel Aviv'den el çektirdi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son yıllarda işlediği suçları Gazze savaşıyla meşrulaştırmaya çalışan İşgal rejimin gerçek yüzü Batılı ülkelerin vatandaşlarına bile açıklanmış, böylece İşgalci İsrail onlarca yıldır ilk kez ilk 10 destinasyon listesinden çıkarılmıştır.

Pars Today'in Amerikan internet sitesi "Business Insider"a dayandırdığı haberine göre, 2023 yılında işgal altındaki topraklardan bu bölge dışındaki yatırımlara yönelik göç etme çabaları yüzde 232 arttı.

Dolayısıyla rapora göre Tel Aviv artık dünyada yatırımcı ve milyoner göçmenleri çeken ilk 10 arasında yer almıyor ve bu, son birkaç on yıldır ilk kez yaşanıyor.

Bu bağlamda Henley ve Partners, devam eden savaşın Siyonist rejimin yatırım için güvenli bir yer olduğu imajını yok etmekle kalmayıp aynı zamanda ekonomik başarılarına da tehdit haline geldiğini bildirdi.

Bu İngiliz şirketinin işgal altındaki topraklardaki müşterilerinin baş danışmanı "Danny Marconi", işgalci rejimin Gazze Şeridi'nde uyguladığı soykırım nedeniyle artan uluslararası izolasyonuna değinerek şunları söyledi: Savaşın devam etmesi, Yurt dışında işleri ve diğer çıkarları olan zengin yerleşimcilerin endişelerini arttırdı.

Gazze savaşının devam etmesiyle birlikte bazı ülkelerin Tel Aviv'le diplomatik ilişkileri kopması, Siyonist pasaportuyla seyahat etmeyi giderek zor ve tehlikeli hale getirebiliyor; tıpkı şu anda Siyonistlerin hareket ve iletişimlerinin tehlikeli hale gelmesi gibi.

"Henley & Partners"ın kıdemli danışmanı, Siyonist rejimin milyonerler için ilk 10 destinasyon listesinden çıkmasını deprem olarak nitelendirdi.         İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir