• DOLAR 32.929
  • EURO 35.219
  • ALTIN 2455.435
  • ...
Boykot listesindeki ürünlerin reklamına protesto: Boykot reklam asma! Hep biz yırtıyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'ye yönelik 260 gündür devam eden katliam ve soykırıma karşı Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede halk tarafından siyonist işgal rejimine ait veya onları destekleyen firmalara yönelik boykot da devam ediyor.

Gerçekleştirilen katliam ve soykırıma sessiz kalmamak, ekonomik destek sağlamamak adına başlatılan işgal rejimi menşeli ürünlere yönelik boykot çalışması tüm dünyada ses getirerek devam ediyor.

İşgal rejimini destekleyen firmaların boykot edilmesi, boykotun yaygın ve sürekli hale getirilmesi, firmaların indirim tuzaklarına karşı uyanık olunması nedeniyle birçok anlamlı etkinliğe imza atılıyor.

Türkiye’de halkın boykot çağrısına kulak tıkayan bazı zincir marketler ve reklam şirketleri de halkın tepkisini çekiyor.

Üsküdar’da tepkileri göz ardı ederek boykot listesindeki ürünlerin reklamını asan bir reklam firmasına ait panolar, duyarlı bir grup genç tarafından protesto edildi.

Kuzguncuk Mahallesi’nde bulunan Fethi Paşa Korusu yakınlarındaki bir reklam panosuna daha önce defalarca tepki gösterilmesine rağmen halkın haklı talebini dikkate almayan bir reklam şirketinin astığı son reklam çalışması sökülerek protesto edildi. Asılan reklamı söken kimliği belirsiz bir grup genç; reklam panosuna, “Boykot reklam asma! Hep biz yırtıyoruz.” şeklinde yazı yazdı.

Duyarlı gençlerin gerçekleştirdiği protesto takdir topladı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir