• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Molla Zübeyr Gündüz'ün eşi vefat etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman'ın tanınmış şahsiyetlerinden ve Miraç Kitabevi sahibi Molla Zübeyr Gündüz'ün eşi Ayşen Gündüz (70), sabah saatlerinde vefat etti.

 

Cenazesi Diyarbakır'dan Batman'a getirilen Gündüz, saat 10.30 sıralarında yakınları ve sevenleri tarafından, kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlığında defnedildi.

 

Cenaze törenine HÜDA PAR İl Başkanı Dr. Aydın Gök, Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı STK'ların yönetici, üye ve gönüllüleri ile yakınları katıldı.

 

Cenaze namazını kıldıran M.Salih Gültekin, defin sırasında yaptığı duygulu konuşmada, merhume Ayşen Gündüz'ün sağlam iman sahibi olduğunu yakinen bildiklerini belirterek, "Merhume, İslamı, Müslümanları seven ve kalben bağlı olan birydi. Buna şahidiz. Allah rahmet eylesin." dedi.

 

Merhume Gündüz'ün Batman'ın tanınmış âlimlerinden Molla Abdullah Aydın (Mele Abdullahé Babniri) ve Molla Siraç Aydın'ın bacısı olduğu öğrenildi.

 

Gündüz, yaklaşık 15 gündür Diyarbakır Tıp Fakültesinde kalp yetmezliği ve kemik erimesi tedavisi görüyordu. (Yasir Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir