• DOLAR 32.867
  • EURO 35.155
  • ALTIN 2429.193
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığında bayramlaşma programı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramının 3'üncü gününde yapılan Bayramlaşma programında, parti yetkilileri bayramlaşmanın önemine değinerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bayramlaşma programına ilişkin konuşan HÜDA PAR İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Güler, "HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak tüm İstanbullu hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyoruz. Bayramın 1 ve 2'inci günü kurbanlarımızı kestik ve ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bugün ise gün boyunca tüm üye ve gönüllülerimizle bayramlaşmamızı gerçekleştiriyoruz." ifadelerine yer verdi.

"Kurban Bayramı Filistin'in kurtuluşuna vesile olsun"

Kurban Bayramının müminlerin ve Müslümanların huzuruna, saadetine ve kardeşliğine vesile olmasını söyleyen Güler, "Kurban Bayramının İslam coğrafyasındaki zulüm ve baskıların bitmesine, hassaten şu an Filistin ve Gazze'de soykırıma maruz kalan kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını, siyonist, terör şebekesine direnen; HAMAS, İzzettin El Kassam Tugaylarının ve İslami Cihat'ın zaferine vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum." dedi.

Güler, "İstanbul İl Yönetimi olarak Allah-u Teala'dan hac farizasını yerine getiren tüm Müslümanların ibadetlerini ve dualarını kabul etmesini niyaz ediyoruz. İstanbul İl Yönetimi olarak tüm İstanbullu hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyoruz.'' şeklinde konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir