• DOLAR 33.004
  • EURO 35.364
  • ALTIN 2459.074
  • ...
Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle aylardır çalışma yapan Umut Kervanı, kurban bağışında bulunan hayırseverlerin vekâletlerini alarak, yüzlerce gönüllüsüyle kurban kesimi ve dağıtımını gerçekleştirdi. 

Yurtiçi ve yurtdışı yardım faaliyetlerine devam eden Umut Kervanı Vakfı, bu Kurban Bayramı'nda da yardıma muhtaç ailelere yardımlarını ulaştırdı. 

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mahsun Ayyıldız’ın da eşlik ettiği kurban kesimi ve dağıtım faaliyetlerine, çok sayıda üye ve gönüllü katıldı. 

Kurban kesimi ve dağıtımını yerinde inceleyen Mahsun Ayyıldız, deprem bölgesi olan illerin ziyaret edileceğini belirterek, depremzedeler ve yardıma muhtaç ailelere yönelik Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da yapılacak olan yardım faaliyetlerine de katılacaklarını ifade etti. 

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mahsun Ayyıldız yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı’nın ilk gününde Şanlıurfa’ya geldik ve kurban kesim aşamalarını yerinde inceleyip katılım sağladık. Daha sonra kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine dağıtımını yaptık. Adıyaman’a gidip orada da buna benzer bir faaliyette bulunacağız bu konuda bize destek veren üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz Allah yardımcıları olsun. Umut Kervanı ailesi olarak bayramını dışarıda muhtaç ve mağdur ailelere et götürerek geçiren gönüllülere de teşekkür ediyor bayramlarının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)




Bu haberler de ilginizi çekebilir