• DOLAR 32.908
  • EURO 35.38
  • ALTIN 2466.18
  • ...
Peygamber Sevdalıları, Antalya ve Mersin'de şeytan taşladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Antalya Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı İsmail Tekin, etkinlikte yaptığı konuşmada "Mevsim şeytanları taşlama mevsimidir. Bugün kutsal topraklarda hac ibadetini yerine getiren kardeşlerimiz Mina'da şeytan taşlama vazifesini yerine getiriyorlar. Bizler de kardeşlerimize iştirak ederek özellikle bu son dönemde şeytanlığını bütün bir beşeriyete ispatlamış olan, katil israil, Netanyahu ve destekçilerini taşlayacağız İnşallah." dedi.

"Şeytan taşlamanın sözden eyleme geçiş olduğunu bütün Müslümanlar çok iyi bilmektedir." Diyen Tekin "Bugün attığımız taşlar her ne kadar temsili de olsa günü geldiğinde gerçek anlamda katil siyonistleri taşlamayı Rabbim bizlere nasip etsin. Bu vesileyle öncelikle Gazze  cihadında olan mücahitlerin,  Filistin halkının ve bütün Müslümanların ve mazlumların Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz. Bayramın mazlumların kurtuluşuna, zalimlerin yok oluşuna vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Büyük şeytan ABD ve küçük şeytan siyonist rejim Tarsus'ta da taşlandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bayram namazı sonrası Ulu Cami önünde ABD Başkanı Joe Biden ve siyonist rejim sözde başbakanı Netanyahu'nun maketi taşlandı.

HÜDA PAR, Peygamber Sevdalıları ve Özgür Kudüs Platformu tarafından birlikte organize edilen etkinlik vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Ardından HÜDA PAR, Peygamber Sevdalıları Platformu ve Özgür Kudüs Platformu üyeleri ve vatandaşlar topluca bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çekildiler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir