• DOLAR 32.534
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2434.06
  • ...
Kudüs Seriyyeleri, işgalin saldırılarında ölen siyonist esirin görüntülerini yayınladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

47 yaşındaki Katzir, videoda Kudüs Seriyyelerinin güvenlik kuvvetleriyle sohbet ederken ve yemek yerken görünüyor. Katzir, ayrıca başka bir çekimde saçlarını tıraş ederken görünüyor.

Videoda esir Katzir, aylar önce yaptığı çağrı da "Beni esaret altında bıraktınız... Burada her gün ölüyoruz ve bu savaş devam ettikçe her gün daha fazla asker ölüyor... Aileme beni geri almak için her şeyi yaptığını söyleme." diyor.

6 Nisan'da işgal ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta esir Elad Katzir'in cesedini gece saatlerinde çıkardıklarını belirterek onun gözaltındayken öldürüldüğünü iddia etmişti.

Kudüs Seriyyelerinin sözcüsü Ebu Hamza, videodaki konuşmada ise şu ifadelere dikkat çekti: "Düşmanın onları öldürüp tabutlara koymaktaki ısrarına rağmen, düşman esirlerimizi korumak için hâlâ kapsamlı bir güvenlik savaşı veriyoruz. israil kamuoyu Başbakan Binyamin Netanyahu'ya, esir Elad Katzir'in cesedini nasıl geri getirdiğini soracaktır.

Ebu Hamza, siyonist esirleri kurtarmanın tek yolunun Gazze'den çekilmek, saldırıyı durdurmak ve Gazze'deki Filistin direnişiyle takas anlaşması yapmak olduğunu ekledi.

Videonun sonunda "Esirlere yönelik bu iyi muamelenin Nuseyrat katliamından sonra da devam edip etmeyeceğini bilmiyoruz." ifadesine dikkat çekildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir