• DOLAR 32.624
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2430.475
  • ...
Umut Kervanından bayramlık yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6 Şubat 2023 depremlerinin ardından artan yetim ve muhtaç ailelere ulaşma gayretinde olduklarını dile getiren Adıyaman Umut Kervanı yetkililerinden Muharrem Koçuşağı yetim ve muhtaçların sadece bayramlarda değil her zaman hatırlanması gerektiğini kaydetti.

"Kardeşlerimize ulaşmanı ve yüzlerini güldürme gayretindeyiz"

Kurban Bayramı öncesi bayramlık dağıtımıyla ilgili konuşan Koçuşağı, "Malumunuz olduğu üzere Umut Kervanı olarak kurulduğumuz günden bu yana  hep halkımızla beraber olduk olmaya devam ediyoruz. Özellikle asın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinde aylarca halkımıza hizmet ettik ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Depremlerden sonra yetim kalan çocuklarımızın sayısı arttı, muhtaç aile sayımız arttı. Bu kardeşlerimize ulaşmanı ve yüzlerini güldürme gayretindeyiz. Bu hayır hizmetinde kardeşlerimize umut olmaya devam edeceğiz." dedi.

Hayır sahiplerine teşekkür eden Koçuşağı, "Bugünde minik kardeşlerimize hayırseverlerin katkılarıyla bayramlık yardımında bulunduk. Gönül isterdi ki   sadece çocuklara değil, yetişkin insanlara da bu bayramda umut olalım. Fakat şimdilik sadece  çocukları giydirebildik. Bizler Umut Kervanı olarak hayır sahiplerine teşekkür ediyor bu hayır yolunda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor Filistin  başta olmak üzere zulüm altındaki tüm İslam beldelerinin bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını Rabbimizden diliyorum" ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir