• DOLAR 32.63
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2430.637
  • ...
Refah'ta 8 işgalcinin bulunduğu askeri araç imha edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İbrani medyasında ilk olarak yer alan haberlere göre Gazze Şeridi'nin güneyinde helikopterlerin ölü ve yaralıları tahliye ettiği yönünde zorlu bir güvenlik olayıyla ilgili haberler dolaşmaya başladı.

“Hadshot Bazman” internet sitesine göre, Gazze'de sabah saat 05.00 sıralarında içinde 8 siyonist asker ve subayın bulunduğu zırhlı araca atılan anti-personel füzenin isabet etmesi sonucu araç imha olurken içindekilerin tamamı öldü.

Haberde, eylemin hangi direniş grubu tarafından yapıldığından bahsedilmedi. Direniş gruplarından da henüz olaya ilişkin bir üstlenme olmadı.

Öte yandan Kassam Tugayları ve direniş grupları, yürütülen soykırım savaşının ardından 253 gündür devam eden  Aksa Tufan harekatı kapsamında Gazze Şeridi'ndeki işgal bölgelerinde işgal güçleriyle karşı karşıya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Kassam Tugayları, gün içinde mücahitlerinin Refah şehrinin batısındaki Suudi mahallesindeki Tel Al-Sultan bölgesinde siyonist D9 buldozerini Yasin 105 roketiyle vurduklarını duyurdu.

Aksa Şehitleri Tugayları da aynı bölgede düşman ordusuna ait bir askeri arac RPG top mermisi ile hedef alındığını duyurdu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir