• DOLAR 32.557
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2453.132
  • ...
BAMMED Başkanı Özcan: Kurban Bayramı'nı da buruk kutlayacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Medya Mensupları Derneği (BAMMED) Başkanı Mehmet Salih Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında dini bayramların önemine değinen Özcan, "Dini bayramlar barış havasının, kardeşliğin, kaynaşmanın, sevginin yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Allah’ın Müslümanlara birer hediyesi mesabesindedir. Dinin bayramlarda olan güçlü manevi hava, coşku ve sevinç diğer hiçbir günde görülmemektedir. Kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla dini bayramlarda Müslümanlar ziyaretleşirler, kaynaşırlar, büyük huzur ve sevinç yaşarlar." dedi.

Kurban Bayramı'nın İslam’da apayrı bir yeri olduğunu belirten Özcan, "Hac ibadetinin, kurban kesme ibadetinin bugünlerde olması Kurban Bayramı’nı daha bir önemli ve coşkulu kılmakta, kurban etinden faydalanan yoksullar daha bir mutlu olmaktalar." ifadelerini kullandı.

Dokuz aydır süren siyonist vahşet, katliam ve soykırımdan ötürü iki bayramdır bu sevinç kaynağı günlere buruk ve üzüntülü girdiklerini, bayramları Filistin’de yaşanan acı hadiselerin gölgesinde kutladıklarını vurgulayan Özcan, "Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bu bayrama, Kurban Bayramı’na da buruk giriyoruz. Katledilen kadın ve çocuk görüntüleri, yıkılan Filistin şehirleri üzüntümüzü sürekli kılıyor." dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir