• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Siirt'te yaz Kur'an kursları semineri düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı "2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları" kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin amacının, yaz Kur’an kurslarını daha etkin ve verimli hale getirmek olduğu vurgulandı.

İbrahim Hakkı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde İl Müftüsü Şakir Pinal, yaz kurslarının önemine değinerek bu fırsatın velilerimizin çocukları lehine iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Pinal, 2024 yılı yaz Kur'an kurslarının tüm öğretici ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Semineri İl Müftüsü Şakir Pinal, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Ensari ve Siirt İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Muhdi Gündüz verdi. Eğitim kapsamında, Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde dini bilgiler, öğretim yöntem ve teknikleri gibi birçok konu ele alındı.

Doç. Dr. Gündüz ise yaz Kur'an kurslarında öğrencilerle etkili iletişim ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yaptı.

Seminerin sonunda, İl Müftüsü Şakir Pinal tarafından Doç. Dr. Muhdi Gündüz’e günün anısına plaket takdim edildi. (İLKHA)




Bu haberler de ilginizi çekebilir