• DOLAR 34.2
  • EURO 37.933
  • ALTIN 2914.946
  • ...
Hizbullah'tan intikam yemini! Subaylara misilleme hazırlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-  Üst düzey Hizbullah yetkilisi Hachem Saffieddine, şehit komutan Abdullah için düzenlenen cenaze töreninde “Düşman bizi savaş alanında beklesin.” dedi.

İbranice Maariv gazetesi;  ''İsrail ordusunda, Cuya'daki suikasta karşılık Hizbullah'ın Kuzey Komutanlığı subaylarına zarar vermek için çalışacağına dair bir tahmin var.'' diyerek mislleme hazırlığını duyurdu. 

İbranice İsrael Today gazetesi ise yaşananları, ''Lübnan'ın güneyindeki Cuya'da düzenlenen suikastın ardından kuzey, savaşın başlangıcından bu yana en zorlu gününe tanık oldu.'' şeklimde gördü. 

Yedioth Ahronoth gazetesinden Ron Ben Yishai ise  ''Hizbullah'ın dün fırlattığı 200'den fazla füze ve roket yalnızca bir açılış salvosuydu ve belki de Golan'a ve Nahariya ile Akka'ya kadar daha fazla saldırı beklemeliyiz.'' diye yazdı. 

AP Hizbullah saldırılarının işgal rejiminde  yangın endişelerine neden olduğunu söylerken bugün sosyal medyada ve işgal medyasında paylaşılan görüntülerde, işgal askerlerinin mancınık kullanarak Lübnan'a yangın çıkarıcı maddeler fırlattığı ve sınırın diğer tarafını ateşe verdiği görüldü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir