• DOLAR 32.615
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2451.497
  • ...
Ambulansın yolunu kesen vandallar yakalandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CAFER SELÇUK 

Dün saat 15.00 civarında Bostancı yan yolunda gerçekleşen bir olayda, bir belediye tarafından işletilen hasta nakil ambulansı, önüne motosikletli iki kişi tarafından engellendi. Siren çalarak hastaneye ulaşmaya çalışan ambulans şoförü ile trafikteki kişiler arasında tartışma başladı. Trafikteki kişiler, "Bu ambulansın içinde gerçekten hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek içerdeki hastayı görmek istediler.

Hareket edemeyen ambulans şoförü, çaresizce aracın yan kapısını açarak içerideki hastayı motosikletli kişilere göstermek zorunda kaldı.

Görüntülerin sosyal medya platformlarında yayılmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, yapılan incelemede ambulansın önünü kesen motosiklet sürücüsünün M.T., arkasında oturanın ise E.B. olduğunu tespit etti. İki şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.

'YAKALAYIP ADALETE TESLİM EDECEĞİZ'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda "Sayın Bakanım, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede hasta taşıyan bu ambulansımızın önüne geçen şahısların E.B. ve M. T olduğu tespit edilmiş ve şüpheliler yakalanmıştır. Trafikte geçiş üstünlüğü olan, can taşıyan ve zamanla yarışan ambulansları engellemeye çalışan olursa, onları yakalayıp adalete teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir