• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Marketinde bulunan boykot ürünlerini satmayarak vatandaştan takdir topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nusaybin ilçesinde bulunan özel bir markete sahip olan esnaf Hamdullah Kardaş, işgal rejiminin Filistin’e uyguladığı soykırımdan dolayı boykot mallarını satmama kararı aldı. Ayrıca boykot ürünü olan dolabı da dükkandan çıkardı.

Kardaş’ın aldığı bu karar, civardaki vatandaşların takdirini topladı. Vatandaşlar, yapılan davranıştan dolayı alışverişin tamamını bu marketten yapacaklarını ifade ettiler.

Konuyla ilgili konuşan esnaf Kardaş, “Market sahibi israil’in yaptığı katliamlara karşı kola ürünü olan buzdolabını ve diğer ürünleri boykot ederek, satmama kararı aldık. Bundan sonra inşallah boykot mallarını satmayacağız. Esnaf olarak Gazze’ye destek amaçlı hiçbir kola ürünlerini kendi marketlerimize almayacağız. Vatandaşlarımızdan da bu konuda desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Alınan kararın yerinde olduğunu ve buna destek çıkılması gerektiğini belirten müşteri Musa Gül, “İşgal rejimi israil’in Gazze’deki kardeşlerimize uyguladığı soykırımdan dolayı boykot mallarını satmama kararı aldı. Bu market sahibinin boykot ürünlerini satmadığı için bütün alışverişimizi buradan yapacağız inşallah. Rabbim bu duyarlılıkla bilinçlenmeyi tüm Müslümanlara nasip etsin.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir