• DOLAR 32.915
  • EURO 35.215
  • ALTIN 2448.595
  • ...
Yetimler Vakfı, Van’da yüzlerce yetim çocuğu giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik gıda, ayni ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, her sene olduğu gibi bu sene de Kurban Bayramı öncesi yetim çocukların yüzlerinin gülmesine vesile oldu.

Her ay düzenli dağıtılan yetim aylıklarının yanında bayram öncesinde de çocukların giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayan Yetimler Vakfı, Van’da ‘yetim giydirme’ çalışması başlattı.

Yüzlerce yetim çocuk, aileleriyle beraber mağazaya götürülerek beğendikleri kıyafetleri almaları sağlandı. Vakıf gönüllülerince tek tek ilgilenilen çocuklar, gönüllerince seçtikleri bayramlıklarını aldılar.

Bayrama sayılı günler kala yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürerek mutluluklarına ortak olduklarını söyleyen Yetimler Vakfı Van Temsilcisi Erkut Özbey, Kurban Bayramı öncesinde yetimlerin bayrama boynu bükük girmemeleri için harekete geçtiklerini belirtti.

350 çocuğu giydirmeyi hedeflediklerini belirten Özbey, “Yetimler Vakfı Van Temsilciliği olarak her Kurban Bayramı öncesi yapmış olduğumuz yetim giydirme projesini çok şükür bu yıl da yapmış bulunmaktayız. Bu yıl kampanyamıza 200 çocukla başladık. Hedefimiz 300-350 çocuk giydirmektir. İnşallah hayırseverlerin desteğiyle biz bu kampanyayı o şekilde yürüteceğiz. Ayrıca bu yıl da kurban etlerini yetim ailelerine ulaştırmaya çalışacağız. Bu minvalde de çalışmalarımız devam ediyor. Hayırseverlerin bize bağışlamış olduğu kurban etlerini Kurban Bayramı süresince yetim ailelerimize dağıtımını yapacağız inşallah.” dedi.

Yetim ve muhtaç çocuklar, bayram öncesi istedikleri kıyafetleri aldıkları için çok mutlu olduklarını söyleyerek Yetimler Vakfı’na teşekkür etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir