• DOLAR 32.863
  • EURO 35.164
  • ALTIN 2430.497
  • ...
HÜDA PAR Milletvekili Dinç'ten Diyarbakır'da toplumsal değerleri hedef alan gösteriye tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Milletvekili Dinç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Diyarbakır’da kamuya açık olan bir alanda sözde "dans etkinliği" adı altında, toplumun değer yargılarının hedef alınarak teşhircilik yapılmasının halkı rahatsız ettiğini ve tepkisini çektiğini belirtti.

"Gizli eller tarafından toplumumuz ifsat edilmek istenmektedir"

Dinç, "Peygamberler ve Sahabeler Şehri Diyarbakır’da halka açık alanlarda, Kürt halkının örf ve adetlerine uygun olmayan, değerlerimizden uzaklaştıran, neslimizi ifsat eden bu  asimilasyon projelerine karşı yetkililer gereken hukukî tedbirleri almalıdır." dedi.

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, şunları kaydetti:

"Camiye yakın yerlerde, çocuklarımızın oyun oynadığı alanlarda gençliği hedef alarak ifsat çalışmaları yapanlar ve bunun arkasında duranlar her kim ise haklarında derhal yasal işlem başlatılmalıdır.

Gizli eller tarafından toplumumuz ifsat edilmek istenmektedir. Ancak bilinmelidir ki halkımız kendi medeniyet değerlerinden asla vazgeçmeyecektir."

Dinç, açıklamasının sonunda duyarlı sosyal medya kullanıcıların başlatmış olduğu #SapkınlığaHAYIR etiketini de kullandı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir