• DOLAR 32.682
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2446.05
  • ...
Batman'da muhtarlar yaşadıkları sorunları istişare etmek için bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yenİ kurulan Batman Muhtarlar Derneği Başkanlığına Abdulsamet Akgül’ün seçilmesi ile muhtarlar sorun ve sıkıntılarında birlikte hareket ederek çözüm arayışlarını hızlandırmaya çalışacaklarını belirttiler.

Bir araya gelen muhtarlar, dernek çatısı altında birleşerek bütün mahallelerde ortak olan sıkıntıların çözümü konusunda muhatap bulma arayışlarının hızlanması için ortak karar aldı.

"Uyuşturucu Ortak Sorunumuz"

Batman Muhtarlar Derneği sözcülüğüne seçilen Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Mahsum Padir yaptığı açıklamada, "Bütün mahallelerimizin en büyük ve ortak sıkıntısı uyuşturucu konusudur. Bizler uyuşturucu ile mücadelede her kapıyı çalacağız. Elimizden gelen ne varsa kendi mahallemiz ve şehrimiz için yapacağız. Emniyet Müdürlüğünde yaptığımız toplantılarda bütün mahalle muhtarları olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki mahallemizden bu pislik, zehir çıksın." dedi.

"Halkımızın sorunları ile birebir ilgilenilmesi lazım"

Muhtarlar sorunları konusunda muhataplarından yeterince ilgili bulmadıklarını söyleyen Padir, "Bizler halkın seçtiği temsilcileriz. Temsilcileri olduğumuz halkın sorunlarını ilk ağız olarak siyasetçilerimize iletmek istiyoruz. Bizler eğer sizlere ulaşamıyorsak halk da ulaşamıyor demektir. Siyasetçilerimiz başta iktidar milletvekili olmak üzere bizleri dinlemek zorundalar. Seçim zamanlarında gelip sonra kaybolmak olmaz. Halkımızın sorunları ile birebir ilgilenmeleri lazım. Siyasetçilerin muhtarlar ile arası iyi olması lazım. Bize kapılarını açmazlar ise bizimde kapımız kapalı olacak." şeklinde konuştu.

"Siyonistleri destekleyen ürünleri boykot etmeye devam edelim"

Konuşmasında Gazze’de yaşanan soykırıma da değinen Padir, "Gazze’de insanlar katlediliyor. Bu siyasi bir konu değil. Siyaset üstü, partiler üstü bir meseledir. Gazze’de yaşanan katliamda ölen insanların siyasetle bir alakası yok. İnsan olan katledilen çocuk, kadın, erkek, yaşlı herkes katlediliyor. Bizler rahat rahat otururken onlar bombalar altında katlediliyor. Müslümanlar olarak değil her insanın artık bu konuda sesini çıkarması lazım. Boykota devam edelim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir