• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
İşgalin sabahtan bu yana sürdürdüğü saldırılarda 21 kişi şehit oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık kaynakları, işgalin bugün Nuseyrat ve Deyr El Balah'ta iki evi hedef alan baskınları sonucu 7 kişinin katledildiğini bildirdi.

Kaynaklar ayrıca işgal bombalamasının Deyr el-Balah'ın doğusunda Ebu Dakka ailesine ait bir evi hedef aldığını ve çok sayıda yaralanmaya yol açtığını bildirdi.

İşgalcilerin, Deyr el-Balah'taki Akila istasyonu yakınındaki bir evi bombalamasının ardından şehit ve yaralıların olduğu ifade edildi. Ayrıca şehrin doğusundaki Ebu el-Acen bölgesinde binaların bombalandığı kaydedildi.

Gazze şehrinin merkezindeki Baptist Hastanesi'ndeki sağlık kaynakları da işgalin El-Derac Mahallesi'nde El Derac Kliniği'nin yanındaki Kassab ailesinin evine yönelik saldırısı sonucu 4 şehit ve çok sayıda yaralının hastaneye geldiğini bildirdi.

Kaynaklar, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Meğazi kampında bir evin bombalanması sonucu 4 şehidin hastaneye getirildiğini kaydetti.

Görgü tanıkları, Gazze Şeridi'nin güneyinde işgal topçularının Refah kentindeki El Hirba, Musabah ve Areyba bölgelerini hedef aldığını belirtti.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki tıbbi kaynaklar, işgalin bugün öğleden sonra Nuseyrat kampının merkezine yeniden düzenlediği bombardıman sonucunda Al Avde Hastanesi'nde 6 şehit ve 22 yaralının geldiğini bildirdi.

İşgal saldırısının başladığı 7 Ekim'den bu yana, Gazze Şeridi'nde toplam şehit sayısı 37 bin 84'e, yaralı sayısı ise 84 bin 494'e yükseldi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir