• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Katliamın 247. günü: Bureyc kampı ve Refah'a saldırı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HİLAL HİKMET YEŞİLBUDAK

Sağlık kaynakları, işgalin Bureyc kampındaki Ebu El-Kass ailesine ait bir evi hedef alması sonrasında en az üç kişinin şehit, çok sayıda kişinin de yaralı olduğunu bildirdi.

Öte yandan Refah şehrinin batısındaki Tel El-Sultan Mahallesi'ne düzenlenen işgal saldırısında iki kişinin de şehit olduğu açıklandı.

İşgal, dün Nuseyrat kampında 210 kişinin katledilmesine ve 400'den fazla kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan katliamın ertesi günü merkez şehirlere yönelik füze ve topçu bombardımanını yoğunlaştırıyor.

247. gününe giren saldırılarda  Deyr el-Balah'ın doğusunda Ebu Dakka ailesine ait bir evin hedef alınması sonucu Aksa Şehitleri Hastanesi'ne çok sayıda yaralının ulaştığı kaydedildi.

İşgal savaş uçakları, El-Megazi kampındaki El-Beşiti ailesine ait bir evi bombaladı.

Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin çeşitli yerlerinden işgal kuvvetlerinin saldırıları nedeniyle şiddetli patlama ve silah sesleri duyuldu.

Gazze şehrinin El-Zaytun, Tel El-Hava ve Sabra mahalleleri ise “Netzarim” ekseni bölgesine konuşlanmış işgal tanklarından top atışlarına ve silah atışlarına maruz kaldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir