• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
İşgalciler 246. günde Gazze'yi bombaladı: 11 şehit
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin medyası tıbbi kaynaklara dayandırdığı haberinde, bu sabah kuzeydeki Gazze şehrinin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde Muhanna ailesine ait bir evin işgal uçakları tarafından bombalanması sonucu sivil savunma ekiplerinin aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 5 şehidin naaşını çıkardığını bildirdi. Saldırılarda en az 14 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Öte yandan işgalci topçu birliklerinin Gazze'nin Zeytun ve Sabra mahalleleri ile Gazze Şeridi'nin merkezinde Nuseyrat'ın kuzeyindeki yeni kamp çevresini onlarca top mermisiyle bombaladığı belirtildi.

İşgal kuvvetlerinin, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureyc kampının 12. Blokunda bulunan Şahin ailesine ait bir evi bombalamaları ve kampın doğusundaki askeri araçlardan top atışları ile ateş açılması sonucu 6 kişi şehit oldu, birçok kişi yaralandı.

İşgal kuvvetlerinin ayrıca, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde, kentin kuzeyindeki Urayba bölgesindeki Haşhaş mahallesi başta olmak üzere çeşitli bölgeleri bombaladığı bildirildi.

Gazze'ye yönelik saldırılarını 246 gündür sürdüren işgalci Siyonistler, şu ana kadar yaklaşık 40 bin kişiyi şehit etti, 84 bine yakın kişiyi de yaraladı. Gazze'de binlerce naaş da halen enkaz altında veya yollarda kayıp halde ancak işgal engellemeleri nedeniyle onlara ulaşılamıyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir