• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Battalgazi Belediyesi, Dünya Çevre Günü’ne özel etkinlik düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Battalgazi Belediyesi tarafından çevre duyarlılığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, "Hepimizin Bir Dünyası Var" temasıyla kutlanan Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla açık alan resim şenliği düzenlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlik, doğanın güzelliğini ve korunmasının önemini vurgulamak amacıyla Kırkgöz Sahil Parkı'nda gerçekleşti. Şenlikte, Gazi İlkokulu, Kazım Karabekir İlkokulu ve Hasırcı İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde çevre temalı resimlerini sergileyerek renkli gösterilere imza attı.

Etkinlik sırasında öğrencilerin gayreti ve duyarlılığıyla hazırlanan resimler, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularına dikkat çeken bir atmosfer oluşturdu. Çevre duyarlılığına yönelik konuşmaların ardından Gazi İlkokulu öğrencilerinin sıfır atık konseptiyle yaptıkları defile ise alkış topladı. Ayrıca yüz boyama ve kâğıt katlama etkinlikleri ile çevre farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalar yapıldı. Hem eğlendirici hem de bilgilendirici etkinliğin düzenlenmesinden mutlu olduklarını ifade eden çocuklar, çevreyi korumanın önemine dikkat çekerek daha yeşil bir gelecek için insanların doğaya karşı duyarlı olmaları gerektiğine vurgu yaptılar. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir