• DOLAR 32.843
  • EURO 35.339
  • ALTIN 2458.49
  • ...
Küçük çocuk 4 aylık burs parasını Gazze için bağışladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Biriktirdiği burs parasını Gazze'deki mazlum çocuklara bağışlayarak örnek bir davranışta bulunan Adin, Gazze'deki zulmün bir an önce son bulmasını istedi.

Muhammed İshak Adin

5'inci sınıf öğrencisi olan Adin, "Bursluluk sınavını kazandım ve 4 aylık paramı Filistin'e gönderilmesi için Umut Kervanına getirdim. Allah'tan dileğim Filistin'deki zulmün bir an önce bitmesidir.

Siyonistler kaybeder ve Müslümanlar zafer kazanır inşallah. Umut Kervanına bağışladığım paranın inşallah Filistin'e ulaşmasını istiyorum." dedi.

Muhammed Şakir Adin

Gazze'ye burs parasını bağışlayan oğluyla gurur duyduğunu söyleyen baba Muhammed Şakir Adin, "Çocuğum bursluluk sınavını kazanmadan önce zulüm altında olan Filistinli kardeşlerini düşünürdü ve her seferinde 'kendi gelirim olsaydı Filistinli kardeşlerime ve çocuklara yardım ederdim' diyordu. Bursluluk sınavını kazandıktan sonra 4 aylık bursluluk parasını onlara göndereceğini söyledi. Bir baba olarak çocuğumun bu kararı bizleri çok duygulandırdı ve mutlu etti. Hem kendisini hem de öğretmenlerini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir