• DOLAR 32.897
  • EURO 35.282
  • ALTIN 2443.627
  • ...
Malatya'da bursluluk sınavında tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya'da İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda 16 öğrenci, 500 tam puan alarak Türkiye derecesi yaptı.

Vali Ersin Yazıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, bursluluk sınavında tam puan alan öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelerek öğrencileri tebrik edip kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

"Bursluluk sınavında 16 öğrencimiz tam puan alarak Türkiye derecesi yaptı"

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, "İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda 16 öğrencimiz tam puan alarak Türkiye derecesi yaptı. Bundan dolayı iftihar ettiğimizi, çok mutlu olduğumuzu tüm kalbimizle ifade etmek istiyorum. Bizlere, ekip arkadaşlarımıza ve şehrimize umut oldunuz. Bu başarılar bizleri daha çok hırslandıracak, bizlere daha çok umut olacak. Öğrencilerimizin başarısında katkıları olan kıymetli meslektaşlarıma ve okul idarecilerine teşekkür ederim. Malatya için daha güzel günlerde, daha büyük başarılarda buluşmak dileğiyle…" diyerek öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

"Tam puan alan öğrencilerimizi ve velilerini Malatya'mız adına tebrik ediyorum"

Vali Ersin Yazıcı ise "Saygıdeğer veliler, çok kıymetli öğretmenlerim, sevgili öğrenciler, güzel bir anı kutlamak için bir araya geldik. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda tam puan alan 16 öğrencimizi ve velilerini Malatya'mız adına tebrik ediyorum. Bizleri gururlandırdınız, onurlandırdınız. İnanıyorum ki çocuklarımız bundan sonraki eğitim hayatlarında bu başarının sorumluluğunu omuzlarında hissedecektir. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize başarılar ve sağlık diliyorum. Gönlünüzden geçenleri gerçekleştirdiğiniz, hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü bir yaşam diliyorum. Tüm kalbimle Malatya adına sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Öğrenciler, başarının sırrının disiplinli ve sistemli çalışmaktan geçtiğini ve önümüzdeki yıllarda sınava girecek öğrencilere asla pes etmemeleri gerektiğini söylediler.

Program, Vali Ersin Yazıcı'nın dereceye giren öğrencileri tebrik ederek hediyelerini takdim etmesiyle sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir