• DOLAR 34.298
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2917.488
  • ...
Vali'nin Müdür'e  sert uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen SODES destekli projelerin açılış programında organizasyon bozukluklarından dolayı Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Şafi Erim'e sert bir şekilde çıkışarak, "Organizeniz bu şekilde olursa bir daha programlarınıza katılmam" sözleriyle sert bir şekilde uyardı.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadyumu alanında 446 bin lira değerinde SODES destekli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde, Ağrı Valisi, Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve çeşitli kurum ve kuruluş amirleri katılımı ile projelerin açılışları gerçekleştirildi. Açılışlara Vali Tekinarslan'ın Müdür Erim'e gösterdiği tepki gündeme damgasını vurdu.

Açılışlarda meydana gelen teknik aksaklıklar ve organizasyon eksiklikleri Vali Tekinarslan'ı sinirlendirdi. Önce İstiklal Marşı'nda cihaz çalıştırılamadı. Ardından bayan sporculara takdim edilen spor malzemelerinde, Ağrı'dan Şanlıurfa'ya ataması gerçekleşen Defterdar Ali Osman Karaköse'ye Vali tarafından verilecek çiçek'te, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'a plaket verilmesinin organizesinde sorun çıkınca Vali'nin tepkisi gecikmedi. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir