• DOLAR 32.691
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2446.582
  • ...
Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın yasa dışı silah edinmesiyle ilgili davada jüri seçimi başladı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Delaware eyaleti Wilmington şehrindeki mahkemeye Hunter Biden ile birlikte kız kardeşi Ashley Biden ve Biden’in eşi Jill Biden da destek için gelerek salonda yerlerini aldı.

Eski Başkan Donald Trump döneminde atanan Hakim Maryellen Noreika’nın denetiminde savcılık ve savunma avukatları, mahkeme sistemi tarafından rastgele seçilerek çağırılan vatandaşlar arasından yargılamaya geçilmesi için gerekli 12 kişilik jüri heyetini belirlemeye çalışıyor.

Jüri seçiminde, adayların sanığa karşı ve silah edinme hakkı konusunda ön yargılı olmamaları, yargılama sürecinde ve sonunda kanıtlara dayanarak objektif bir şekilde karar verme yetenekleri üzerinde kendilerine sorular sorularak eleme yapılıyor.

Jüri seçimi tamamlandıktan sonra tarafların açılış konuşmaları ile Hunter Biden’ın yargılanmasına geçilecek.

Başkanın oğlu Biden, 2018’de uyuşturucu bağımlısı olduğu bir dönemde yasa dışı şekilde ateşli silah edinme, bu silahı yasalara aykırı şekilde tutma ve satın alma işlemleri sırasında uyuşturucu kullanmadığına dair sorulan sorulara yanlış beyanda bulunarak federal yasaları ihlal etme ile ilgili 3 ayrı suçlama yöneltiliyor.

AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir