• DOLAR 34.298
  • EURO 37.506
  • ALTIN 2917.827
  • ...
İnternet üzeri araç dolandırıcılığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Ağrı il merkezi ve ilçelerinde son bir yıl içerisinde çeşitli internet sitelerini kullanarak lüks otomobilleri satmak için ilan vererek halkı dolandırdıkları iddia edilen 7 kişi yasal işlem yapıldı.


Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2013 yılında Ağrı merkezde 2, Diyadin ilçesinde bir ve Tutak ilçesinde bir olmak üzere toplam 4 olay meydana geldiğini açıklayarak, olaylara karışan 7 şüpheli şahsın kimlikleri tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldığı, ancak şahısların olaylarda elde ettikleri müştekilere ait paraların ele geçirilemediği ifade edildi.


Halkın bu tür dolandırıcılık olaylarına maruz kalmaması için satın almak istedikleri araçları internet üzerinden araştırdıklarında normal fiyatının çok altında olan araçlara daha temkinli yaklaşmaları konusunda uyarılan yapılan açıklamada, Noter satışı yapmadan önce aracın ücretini ödememeleri, araç alışverişi esnasında yanlarında bir yakınını bulundurmaları gibi hususlara dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yapıldı. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir