• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Jose Mourinho'dan, Aziz Yıldırım seçilirse çalışır mısınız sorusuna cevap!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

JOSE MOURINHO'NUN AÇIKLAMALARI:

"Eskiden 'Ben Mourinho'yum' derdim, şimdi 'Ben Fenerbahçe'nin hocasıyım' diyorum. Çünkü kendimi böyle adlandırmak istiyorum."

"İLK ALİ KOÇ'LA GÖRÜŞTÜM" 
"Eğer soruyu doğru anladıysam, benimle ilk iletişime geçen kişi Mario Baranco'ydu. Bunun sonucundan Ali Koç ilk iletişime geçen kişi oldu. Buraya gelmemi tetikleyen şey bu oldu. Her yere gittiğimde dedikodular oluyor. Transfer anlamında kimseyle konuşmadım. İsim değil proje, istikrar görmek istiyorum. Sadece isimler üzerinden değil, profiller üzerinden konuştuk. Asla isim konuşmadık. Geçmiş kulüplerimden oyuncularıma ilgim yok. Roma'dan hiçbir oyuncuya ilgim yok. Acele etmenin, duygusal davranmanın zamanı değil."

"SAYIN YILDIRIM'LA BİR GÖRÜŞMEM OLDU AMA İZİN ALMADIM"
"Hayır. Kimseye bir şey sormama gerek yoktu. Aileme, özel dostlarıma, menajerime danışırım ama kimseden ne yapmam gerektiğine dair izin almam. Tabii ki saklamayacağım, Sayın Yıldırım'la da bir görüşmem oldu ama bir izin almadım."

SORU: "Aziz Yıldırım seçilirse, onunla da çalışır mısınız?"

"Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm, başkan değişse de ben Fenerbahçe için çalışırım. Ali Koç ve Mario Branco buradayken bu sözleşmeyi imzaladım. Bana sunulan proje ve organizasyon çok önemliydi. Büyük takımlarda çalıştım, gördüğüm seviye çok iyi. İstikrar isterim, benim için önemlidir. Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm ve taraftar için elimden gelen her şeyi yapacağım." AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir