• DOLAR 32.912
  • EURO 35.226
  • ALTIN 2452.364
  • ...
Yetimler Vakfı'ndan Afganistan'da ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uzun yıllar işgalci ABD'nin saldırılarına maruz kalan ve doğal afetler nedeniyle büyük bir insani krizle karşı karşıya olan Afganistan'da birçok aile geçimini sağlamakta büyük zorluklar yaşıyor.

Yetimler Vakfının yaptığı yardımlar, en savunmasız gruplardan biri olan yetim ve kimsesiz çocukları da kapsayarak, geniş bir kesime ulaşıyor. Nakdi yardımların dağıtımı sürecinde, Vakıf yerel yetkililerle iş birliği yaparak yardımların doğru ve etkili bir şekilde ulaştırılmasını sağlıyor.

Yetimler Vakfı, Afganistan'da gerçekleştirdiği bu tür yardım faaliyetleriyle, binlerce insanın hayatında olumlu bir etki etmeye devam ediyor. Bu yardımlar, ülkenin içinde bulunduğu zorlu ekonomik ve sosyal koşulların bir nebze olsun hafifletilmesine katkı sağlıyor.

Yetimler Vakfı Afganistan Temsilcisi Said Nurullah Haşimi, her ay düzenli olarak yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara mayıs  yetim aylığı ulaştırdıklarını belirtti.

Vakıfın, gelecekte de benzer yardım projelerine destek sağlaması ve Afganistan'daki insanların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik çabalarını sürdürmesi bekleniyor. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir