• DOLAR 32.916
  • EURO 35.225
  • ALTIN 2450.079
  • ...
Yetimler Vakfından Gazze halkına insani yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'de yaşanan insani krize destek olmak amacıyla harekete geçen Yetimler Vakfı, bölgeye acil yardımlarını ulaştırdı. İşgal rejiminin saldırıları nedeniyle zor günler geçiren Gazze halkına umut olmak adına gerçekleştirilen yardımda, temel ihtiyaç malzemelerinden ekmek ve sebze ulaştırıldı.

Vakıf yetkilileri, Gazze'deki durumun giderek kötüleştiğini ve acil yardıma olan ihtiyacın arttığını belirtti. Gazze'deki sivil halkın yaşadığı zorlukları hafifletmek amacıyla yola çıkan Yetimler Vakfı, bölgeye ulaşarak insani yardım malzemelerini dağıtmaya başladı.

Yardım paketleri arasında ekmek ve sebze gibi temel ihtiyaçların bulunduğu bildirildi.

Vakıf yetkilileri, Gazze'ye yapılan yardımın, bölgedeki insanların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı. Krizle boğuşan Gazze halkına umut veren bu yardım çalışması birlik ve dayanışma içinde hareket ederek acil ihtiyaçlara cevap verme kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Yetkililer, Gazze'deki insani krizin devam ettiğini ve bölge halkının desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu belirtirken, uluslararası toplumun Gazze'deki insani krize duyarlılık göstererek yardım çabalarını desteklemesi çağrısında bulundu. (İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir