• DOLAR 32.572
  • EURO 35.263
  • ALTIN 2468.505
  • ...
Ebu Hamza'dan son dakika açıklaması: Esirleri kurtarmanızın tek yolu...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza açıklamalarda bulundu:

Ebu Hamza, Suçlu Siyonist oluşum, savunmasız halka karşı kapsamlı bir imha savaşı yürütüyor. İsraillilere diyoruz ki, liderliğinizi dinlemeyin, yerleşim yerlerine dönüşünüz ancak Gazze'deki savaşı durdurmanız halinde gerçekleşebilir.

Kudüs Tugayları, direniş grupları eşliğinde Batı Şeria ve Gazze'de varoluşsal bir savaş yürütüyor.

Geçtiğimiz haftalarda düşman askerlerini ve keskin nişancılarını hedef alan çok sayıda keskin nişancı operasyonu gerçekleştirdik.  Geçtiğimiz birkaç hafta içinde 11 Siyonist uçağı düşürdük

Refah, Cibaliye ve Netzarim'deki düşman kuvvetlerini neredeyse her gün hedeflediğimizi duyuruyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda Beerşeba, Sderot ve Askalan'ı bombaladık.  Lübnan'da, Suriye'de ve Batı Şeria'da hâlâ şehit veriyoruz.

Düşmana hâlâ iyi durumda olduğumuzu, yıpratma savaşının onun için  pişmanlıktan başka bir şey olmayacağını müjdeliyoruz.

Düşman ordusu Gazze'de boğulduğunu hissetmeye başladı. Halkımız dışlanmayı kabul etmeyecektir. Düşman mahkumlarımızı korumak için karmaşık bir güvenlik savaşı veriyoruz.

Yakında size İsrailli mahkum Elad Katzir'in bizimle nasıl yaşadığını göstereceğiz.  Amerikan üniversitelerindeki ve Avrupa şehirlerindeki destek cephelerine ve dünyanın tüm özgür insanlarına teşekkür ediyoruz.

Halkımızı, hayatın çeşitli alanlarında dayanışmaya, birbirine bağlılığa ve daha fazla işbirliğine çağırıyoruz. Allah'ın izniyle cesur tutsaklarımıza özgürlük yakındır.

Düşmana, esirleri kurtarmanın tek yolunun Gazze'den çekilmek, saldırıyı durdurmak ve takas anlaşması yapmak olduğunu söylüyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir