• DOLAR 32.843
  • EURO 35.308
  • ALTIN 2489.392
  • ...
Kara yollarında durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Cafer Selçuk
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Saray-Çorlu kavşakları 0-5. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları yapıldığından İstanbul istikametinde kesimler halinde şerit daraltılıyor, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Manisa-İzmir yolunun 11. kilometresinde (Anıt kavşağı mevkisi) Manisa Büyükşehir Belediyesinin kavşak yapım çalışması sebebiyle İzmir istikameti Manisa şehir merkezine dönüş kolu 4 ay süreyle trafiğe kapatıldı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşaklarındaki O-4/23 Km: 16+400 - Km: 17+900 arası Ankara istikameti üstyapı onarım çalışması dolayısıyla trafiğe kapatıldı. Bu nedenle trafik akışı diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak, 1 şerit İstanbul, 2 şerit Ankara istikameti açık olacak.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Yılankale ile Ceyhan kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları kapsamında Osmaniye istikameti trafiğe kapatıldığından trafik akışı, Adana istikametinde iki yönlü olarak kontrollü şekilde sürdürülüyor.

Polatlı-Yunak yolunun 0-4. kilometrelerindeki (Polatlı şehir geçişi) üstyapı yapım onarım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun her iki yönünde, çalışma yapılan kesimlerde trafik karşı yöne aktarılarak iki yönlü ve kontrollü olarak devam ediyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen AŞ Fabrikası mevkisi) 31. kilometresinde yapılacak menfez çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürüyor.

Isparta-Antalya yolunun 32. kilometresinde sanat yapıları çalışmaları nedeniyle Antalya-Isparta geliş istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 27-29. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü ve yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Sivas-Ulaş yolunun 3-5. kilometrelerinde (TCDD'ye ait) duvar çalışmaları sebebiyle Kayseri istikametinde yolun daralmasına ilişkin işaretleme yapıldığından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerinde yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir