• DOLAR 32.917
  • EURO 35.326
  • ALTIN 2446.576
  • ...
ASİM: Amerikan Emperyalizmi'nin ve küresel siyonist lobinin sonu yakındır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana Sivil İnsiyatif Meclisi (ASİM), cuma namazı sonrası Ulu Cami önünde Gazze'de ve Refah'ta işgalcilerce gerçekleştirilen zulmü basın açıklmasıyla tel'in etti.

Ellerinde işgalcilerce katledilen sivilleri gösteren dövizler taşıyan kalabalık, sık sık işgalciler alehine slogan attı. Basın açıklamasını ASİM adına Yedi Hilal Derneği Gençlik Kolları Başkanı Nuri Çuhalı okudu.

Gazze'de katliam devam ettiğinin vurgulandığı açıklamada, 27 Mayıs gecesi işgal çetesinin Refah sınırında bulunan sözde güvenli bölgedeki Birleşmiş Milletler Çadır Kampı'na füze ve bombalar ile bir saldırı daha gerçekleştirdiğine dikkat çekildi.

"Lanetli israil cepheden kaçıp sivilleri hedef alıyor"

Katil siyonistlerin sözde güvenli bölgeleri vurarak insanlık tarihinde benzeri görülmemiş bir katliam gerçekleştirdiklerini vurgulayan Çuhalı, "İzzetli Aksa Tufanı mücadelesinin başarılı operasyonları ile azgınlaşan israil rejimi, 2 milyon insanın sıkıştığı Refah topraklarına yeni bir katliam için girdi. Soykırım amacıyla sivil Filistin halkını küçük bir bölgeye sıkıştırdı. İşgalci israil, insanlık tarihi boyunca görülen en aşağılık terör yapılanması olduğunu bir kez daha ifşa etmiştir. Terör devleti israil, cephede Mücahit HAMAS'a karşı alamadığı zaferi, evlerini yıktığı ve çadırlarda kalmalarına sebep olduğu sivil Filistin halkına zulmederek göstereceğini zannetmektedir. Lanetli israil, cepheden kaçıp sivilleri hedef alıyor. Lanetli İsrail, Firavunu kıskandıracak bir arsızlıkla çocukları hedef alıyor." dedi.

"Amerikan Emperyalizmi2nin ve küresel siyonist lobinin sonu yakındır"

İşgal çetesinin durdurulması için çağrılarla birlikte fiilen harekete geçilmesi gerektiğini ifade eden Çuhalı, şunları kaydetti:

"Zalimin zulmünü arttırarak devam ettirdiği bu süreçte, hiçbir Müslümanın kalbi ile buğz etmesinin yetmeyeceği açıkça ortadadır. Artık doğal bir şekilde oluşan bu Küresel İntifada'da haykırmak ve sapan taşlarını toplamak herkesin sorumluluğudur. İslam beldelerini kanlarıyla savunan Müslüman Filistinli kardeşlerimiz için en büyük sorumluluğun bizlerde olduğunun farkında olmalıyız. Bu farkındalığa gölge düşürecek her eylemin kökü kazınmalıdır. Köşeye sıkışan Filistin halkı değildir. Köşeye sıkışan Netenyahu'nun cinayet şebekesidir. Gölgesine sığınarak istediği zulümleri işleyebileceğine inandığı Amerikan Emperyalizmi'nin ve küresel siyonist lobinin sonu yakındır. Bu zulme göz yummayan ve mazlumlar için vicdanı sızlayan bütün insanlığa çağrımızdır. Hep birlikte izzetli Gazze halkının ve Aksa Tufanı'nın çağrısına kulak verelim. Sesimizi her geçen gün daha da yükseltelim. Alışmayalım, eylemleri artıralım. Boykotu sürdürelim. Zalimin yanında duranları ve hatta susanları hep beraber ifşa edelim. Gündemimizi değiştirmeyelim, Filistin'i her ortamda temsil edelim. Rabbimizden af dileyip onun göndereceği görünen-görünmeyen tüm ebabiller için dua edelim çünkü her kıyamet bir dirilişi müjdeler! Allah'ım, Kahhar ismi şerifin hürmetine israil'i kahreyle!" (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir