• DOLAR 32.578
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2457.786
  • ...
Peygamber Sevdalıları Vakfı: Yöneticilerimizi karar almaya, harekete geçmeye zorlamalıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, yaklaşık sekiz aydır siyonist işgal rejiminin hava, kara ve denizden saldırarak yaklaşık 40 bin Filistinliyi şehid ettiği Gazze'deki soykırıma bir kez daha tepki gösterdi.

Diyarbakır'da düzenlenen kitlesel basın açıklamasında, Gazze halkının içimizdeki hain, gafil, işbirlikçi, kof, korkak ve satılmış devşirmelerle savaştığına dikkat çekildi.

Dünyayı yöneten vahşi Siyonist/Batı sistemi ve bu sisteme angaje ve kul köle olan İslam aleminin yöneticilerinin ıslah olmadan, tutum geliştirmeye zorlanmadan ve ifşa edilmeden bu vahşetin sona ermeyeceği belirtilen açıklamada, yöneticilerin karar almaya ve harekete geçmeye zorlaması gerektiği vurgulandı.

Merkez Kayapınar ilçesindeki bir AVM önünde gerçekleştirilen basın açıklamasını Peygamber Sevdalıları adına Ercan Fidan okudu.

Açıklamasına "Size ne oluyor da Allah yolunda ve 'Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden çıkar; bize tarafından bir dost ver, bize katından bir yardımcı ver!' diyen zayıf düşürülmüş (zavallı) erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz! (Nisa /75)" ayetiyle başlayan Fidan "Bugün iğneyi de çuvaldızı da kendimize batırmak üzere toplandık dostlar. Bugün sözü dosdoğru haykırmak üzere bir araya geldik. Bugün maslahatı ve ıslahatı terk etmeye karar verdik. Bugün masum çocuklar edasıyla ve gözüyle 'kral çıplak' demeye adandık. Bugün sultanları, emirleri, başkanları, kral ve reisleri ifşa etmeye karar verdik. Varsın gocunsunlar, varsın öfkelenip kudursunlar, varsın demir parmaklıklar arkasına atsınlar. Zelil dolaşmaktan daha evladır." dedi.

"Bugün çuvaldızı kendimize batıracağız"

Fidan "Bugün istatistik vermeyeceğiz dostlar. Herkesin canlı yayında izlediği bilmem kaç bin çocuk ve kadının vahşice katledildiğini anlatmayacağız bugün. Soykırıma ve vahşetin gidişatına zerre kadar etkisi olmayan dünyanın bilmem neresinde, bilmem kaç kişinin neler yaptığını açıklamayacağız bugün. Başka meselelerde yekvücut olan Batı'nın kimi ülkelerinin göstermelik ve 'bir parmak bal çalan' türden çıkışlarına ittiba etmeyeceğiz. Hamas liderlerini de katil siyonist çete liderleri ile eşitleyen ve sözüm ona ikisini de mahkûm eden Garbın Adalet Divanı'na methiyeler düzmeyeceğiz. Bugün zulmün ve vahşetin boyutuyla zaman harcamayacağız. Bugün iğne ile kuyu kazmayacağız. Bugün çuvaldızı elimize almış her bir yerimizi yara bere edinceye değin; kan revan içinde kalıncaya değin kendimize batırmak üzere toplandık." ifadelerini kullandı.

"Bu savaşın asıl kaybedeni biziz"

"Evet! Vallahi Filistinli Müslümanlar kazanacaktır. Topyekûn ölseler de kazanacaklar; Allah lütfeder de siyonist çeteyi yenseler de kazanacaklardır." diyen Fidan "Bu savaşın asıl kaybedeni biziz biz! İslam ümmetinin başına musallat olmuş liderleri ve onları alaşağı etmek için harekete geçmeyen Müslüman halklardır/ ümmettir. Düşünebiliyor musunuz ki 'Batı bu katliamlar karşısında seyirci kalmaktadır üzerine düşeni yapmamaktadır.' diyorlar ve Batı'ya verip veriştiriyor. Bu nasıl bir utanç Allah'ım! Adama sormazlar mı 'Zaten bu zulmü bizatihi faili olan Batı'dan medet bekleyeceğinize, siz ne yaptınız?' Hakeza, ülkemizden gidip siyonist çeteye askerlik yapan ve Filistinlileri katleden sözde çifte vatandaşlarımıza müdahale etmiyorken 'İstanbul'un savunması Gazze'den başlar' dememizin kaç alıcısı çıkar acep?" diye sordu.

İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir