• DOLAR 32.548
  • EURO 35.263
  • ALTIN 2465.26
  • ...
Adana'da bir grup kadın, ABD konsolosluğu önünde "direniş çadırı" açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da Girne Bulvarı üzerinde bulunan Amerika Birleşik Devletlerine ait Konsolosluk önünde bir araya gelen bir grup kadın, işgalci siyonist çetenin, Gazzeli sivillerin sığındığı Refah kentine yönelik başlattığı saldırıları kınamak amacıyla konsolosluk girişine direniş çadırı açtı.

Konsolosluk girişi önünde oturma eylemi yapan kadınlar, eylemin ve çadırın, saldırılar bitinceye dek devam edeceğini belirtti.

Toplanan grup adına Gökkuşağı Derneği Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Fevziye Şenoğlu kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

"Aksa bilinci, kıble bilincidir. Kıble bilinci, tevhit bilincidir"

Gazze'nin Refah kentinde yaşanan soykırımlara karşı her zaman Gazze direnişinin arkasında olduklarını belirten Fevziye Şenoğlu şunları kaydetti:

"7 Ekim'de başlayan 'Aksa Tufanı' dünyadaki tuğyanın artması üzerine çıkmış bir tufan. Biz, ilk günden bunu bir zafer olarak gördük. Gerçekten de bir zaferin ateşlenen fişeği gibi, bir meşale gibi yandı ve 8 aydır devam etmektedir. İşgalciler ne kadar toplu katliamlar, soykırım yapsa da biz biliyoruz ki Gazze'de İnşallah direnenler kazanacak, Müslümanlar kazanacak. Çünkü Gazze bilinci, Aksa bilincidir; Aksa bilinci, kıble bilincidir; Kıble bilinci, tevhid bilincidir; Tevhid bilinci, Allah bilincidir, Allah'tan yana olma bilincidir. Dünya tarihinde görülmüştür ki Allah'tan yana olanlar hiçbir zaman kaybetmemiştir. Aksa Tufanı, bütün dünyanın özgürleşmesini ve sadece Mescid-i Aksa'nın değil Kâbe'nin, ülkemizdeki mescitlerin, dünyadaki mescitlerin özgürleşmesini, halkların özgürleşmesini ve Rablerine kul olmasına vesile olacağını umuyoruz. Biz bu akşam 'Aksa Tufanı başarıya kavuştuğunda nasıl kutlamalar yapacağız?' diye aramızda konuştuk. Nasıl meydanlara ineceğiz onun görüşmelerini yapıyoruz. Çünkü biz Rabbimize ve zafere inandık. Onlar, bizleri çadır katliamlarıyla yahut başka katliamlarla yıldıracaklarını zannetseler de hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklar. Biz Hazret-i Nuh gibi gece-gündüz bu çağrılarımızı açıktan gizliden sesli sessiz direnişimizi yürütmeye devam edeceğiz. Direniş çadırı olarak da her zaman Gazze direnişinin arkasındayız. Herkesi de Haktan ve direnişten yana Rableri'nin yanında olmaya çağırıyorum." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir