• DOLAR 32.556
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2438.74
  • ...
Jose Mourinho ile Fenerbahçe anlaşmaya vardı! İşte ayrıntılar...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş - Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör vaadi olan Jose Mourinho için sıcak bir gelişme yaşandı. Sky Sport'un haberine göre; mevcut başkan Ali Koç, Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Sportif Direktör Mario Branco'nun Mourinho ile anlaştığını açıkladı.

Di Marzio, "Jose Mourinho sahalara dönmeye hazır ve bunu Türkiye'de, Fenerbahçe'de yapacak. Kendisi gibi Portekizli olan kulübün sportif direktörü Mario Branco tarafından yapılan anlaşma sonucunda 'Special One' için iki yıllık bir sözleşme hazır. Açıklamanın bugün ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Portekizliler de açıkladı
Öte yandan Portekiz'in popüler gazetesi A Bola da Fenerbahçe'nin Jose Mourinho ile anlaştığını duyurdu. Son dakika olarak geçilen haberde, "2018'e kadar 10 yıl boyunca kulübü yöneten Aziz Yıldırım'ın seçim kozu olarak açıklanan José Mourinho, üç yıllık yeni bir dönem için aday olan mevcut Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile anlaşmaya vardı. Mourinho'nun, bugün Türk takımının yeni teknik direktörü olarak açıklanması bekleniyor" sözleri sarf edildi.

Başkan adayı Aziz Yıldırım, cumartesi günü Londra'ya giderek Jose Mourinho ile son detayları görüşecekti. Bu detay sonrası görüşmenin iptal olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çarşamba akşamı yaptığı açıklamada yeni teknik direktörün bugün duyurulacağını bildirmişti. Başkan Koç konuyla ilgili, "İsmail Hoca ile mi devam edeceğiz yoksa yabancı hoca ile mi şunun garantisini verebilirim; cuma günü seçime girerken hocamızın kim olduğunu net bir şekilde bileceksiniz" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir