• DOLAR 34.037
  • EURO 37.851
  • ALTIN 2796.516
  • ...
İşgalcilerden Cenin'e saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cafer Selçuk

Filistin medyasının sağlık kaynaklarına dayandırdığı habere göre işgal kuvvetlerinin, üzerlerine ateş açması sonucu 6 genç yaralandı.

İşgal ordusundan kalabalık bir kuvvetin yoğun drone uçuşları eşliğinde şehre ve kampına çeşitli yönlerden baskın düzenlediğı belirtildi.

Siyonist özel kuvvetlerin, direniş mücahitleri tarafından fark edilmeden önce baskın yaparak kampın içinde ve çevresinde siren çaldığı, ardından büyük askeri takviye kuvvetlerin geldiği, ardından patlama ve silah seslerinin duyulduğu bildirildi.

İşgal buldozerleri, Cenin'deki ve kampındaki vatandaşların mallarını, özellikle de araçları ve altyapıyı tahrip etmeye başladı. İşgal ordusu, ticari binaların çatılarına ve evlerin içine keskin nişancılar yerleştirdi.

İşgal güçleri, işgal gözetleme ve keşif uçaklarının yoğun uçuşları sırasında İbn Sina Hastanesi, Devlet Hastanesi ve El-Emel Hastanesi çevresinde askeri konuşlandırmasını yoğunlaştırırken, işgal askerleri Cenin kampı civarında hoparlörlerden sokağa çıkma yasağı ilan etti. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir