• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Köpekten kaçarken yükseklikten atlayan çocuk ayaklarını kırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dışarda oynadıktan sonra eve gelmeye çalışan Hamza Eşim isimli çocuk, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Saldırıya uğran küçük Hamza, kurtulmak için evlerinin yakından bulunan yüksek duvardan aşağıya atlarken, ayak kemikleri kırıldı.

Çevredekilerin olayı fark etmesi üzerine küçük Hamza hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan küçük Hamza'nın ayak kemiklerinde kırık olduğu tespit edilmesi üzerine ayağı alçıya alındı.

Küçük Hamza'yı evinde ziyaret eden HÜDA PAR Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Muş'un sokaklarında sürü sürü köpek dolaştığına dikkat çeken Çağlayan, "Hamza kardeşimiz köpek saldırısına uğramış. Muş'un sokaklarında sürü sürü köpekler dolaşıyor. Muş'taki başıboş sokak köpek sorununu defalarca gündeme getirdik. Bu konuda belediyeyi uyardık. Maalesef Türkiye'de olduğu gibi Muş'ta da zaman zaman vatandaşlarımız köpek saldırısına uğramakta ve bu tür yaralanmalara sebep vermektedir. Varto ilçesinde yaşlı bir kadının köpek saldırısı sonucu ciddi bir şekilde yaralanmıştı. Şu an bulunduğumuz bölge, herkes tarafından bilinen hal bölgesidir. Nerdeyse köpek konaklama yerine dönüştü burası. Belediyenin bir an önce bu soruna çözüm bulması lazım. Hiçbir vatandaşımız, yırtıcı bir hayvan kadar değersiz değildir. İnsanlarımızın hayatı her şeyden daha önemlidir." ifadelerini kullandı.

Baba Mirza Eşim, Çağlayan'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muş'ta başıboş sokak köpekleri sorununun çözülmesi için Çağlayan'dan destek istedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir