• DOLAR 32.677
  • EURO 35.148
  • ALTIN 2447.424
  • ...
İşgalci siyonist Hanegbi: Saldırılar yıl sonuna kadar sürecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejim sözde Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi, işgal ordusunun 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının bu yılın sonuna kadar devam etmesini beklediğini söyledi.

Siyonist rejimde bir radyo programına katılan katil Hanegbi, Gazze'ye yönelik saldırılar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"BU YIL SONUNA KADAR DEVAM EDECEK"
İşgalci Hanegbi, 7 Ekim 2023'te başlayan Gazze'ye yönelik saldırıların en az bu yılın sonuna kadar devam etmesini beklediğini dile getirdi.

Filistin-Mısır sınırı boyunca uzanan Philadelphia Koridoru'ndaki duruma dair Hanegbi, bu bölgenin şu anda yüzde 75'inin siyonist rejimin kontrolünde olduğunu aktardı.

SİYONİST REJİMİN KATLİAMI 236 GÜNDÜR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Siyonist rejimin abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 236 gündür aralıksız devam ederken ordunun Gazze'nin güneyindeki Refah'a yönelik saldırıları sürüyor.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 328'i çocuk, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 36 bin 171 Filistinli katledildi, 81 bin 420 kişi yaralandı.

Enkaz altında hala binlerce naaş olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir