• DOLAR 32.573
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2462.54
  • ...
Enes Ünal, Premier Lig'de devam edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mehmet Bozdaş - 2023-2024 sezonunun ara transfer döneminde Getafe'den Bournemouth'a kiralık olarak gönderilen Enes Ünal, İngiliz ekibinde kaldı.


Premier Lig'de sezonu 48 puanla 12. sırada tamamlayan Bournemouth, milli futbolcunun satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıkladı.

ENES ÜNAL: BOURNEMOUTH, PARÇASI OLMAYI ÇOK İSTEDİĞİM PROJEYDİ

Enes Ünal ise imzanın ardından yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda Bournemouth'a döneceğim için çok mutluyum. Premier Lig'de kondisyonumu geri kazanırken kendimi test etmekten keyif aldım ve şimdi önümüzdeki yıllar için gerçekten heyecanlıyım. Buradaki proje, Ocak ayında parçası olmayı çok istediğim bir projeydi ve bence harika bir projemiz var." dedi.


BLAKE: "ENES'TEN ÇOK ETKİLENDİK"

Bournemouth İcra Kurulu Başkanı Neill Blake, "Geçtiğimiz birkaç ayda bizimle birlikte olduğu süre boyunca Enes'ten çok etkilendik. Buradaki oyuncu kadrosuna harika bir katkı sağladığını kanıtladı ve uzun vadeli bir sözleşmeyle aramıza katıldığını doğrulamaktan mutluluk duyuyoruz. Enes'e yaz için en iyisini diliyoruz ve onu Temmuz ayında tekrar ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir