• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İstanbul`da bu yollara dikkat
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kadıköy`de Bağdat Caddesi Fener Mevkiinde yapılacak tören nedeniyle yarın saat 08.00`dan itibaren kontrollü trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

- Hulisi Behçet Caddesi,
- Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi,
- Bağdat Caddesi, (Bostancı meydandan Kızıltoprak meydana kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesi`ne çıkan tüm ara sokaklar)
- Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, BP ışıklardan Bağdat Caddesi Göztepe ışıklara kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesi`ne çıkan tüm ara sokaklar)
- Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Etem Efendi Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi`ne kadar,
- Cemil Topuzlu Caddesi`nden Bağdat Caddesi`ne çıkan tüm ara sokaklar.
Bu yolları kullanamayak sürücülerin Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs yolu ) D/100 güzergahına çıkan yolları kullanmaları önerildi.

Zeytinburnu`da kapatılacak yollar

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Zeytinburnu Belediye Başkanlığı binası önünde başlayıp Kazlıçeşme Tren İstasyonu-Olivium AVM Önü-Beştelsiz Kubbeli Camisi-Zeytinburnu Öğretmen Evi-Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi-58. Bulvar Caddesi Zübeyde Hanım Caddesi-BP Benzin İstasyonu-TEK BEDAŞ -Deniz Atı Sitesi-Sümer Tren Alt Geçidi-Abay Caddesi-Zeytinburnu Belediye Başkanlığı binası önünde bitecek 5.Cumhuriyet Koşusu nedeniyle yarın saat 08.30-11.00 arası trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

- Sahil Kenedy Caddesi üzeri Zeytinburnu ve Zeytinburnu Belediyesi katılımları,
- Demirhane Caddesi (10. Yıl Caddesi üzeri Kazlıçeşme Meydan girişi),
- Abay Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklar,
- Zübeyde Hanım Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklar, (Zeytinburnu Belediyesi kavşağından TEK-BEDAŞ kavşağına kadar olan kısım)
- Prof. Turan Güneş Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklar, (Denizatı Sitesi önünden TEK-BEDAŞ kavşağına kadar olan kısım)
- Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde bulunan Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Olivium kavşakları,
- 71 Sokak (Olivium AVM yan sokağı),
- 85 Sokak (Olivium kavşağından askerlik şubesine kadar olan kısım),
- Rauf Denktaş Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklar,
- Semiha Şakir Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklar,
- 58. Bulvar Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklar.
Sürücülerin Sahil Kennedy Caddesi`nden yapılacak Zeytinburnu girişlerinde Veliefendi Hipodromu katılımını, Abay Caddesi yerine Sahil Kennedy Caddesi ve 10. Yıl Caddesi`ni, Prof. Turan Güneş Caddesi yerine Ekrem Kurt Bulvarı`nı Rauf Denktaş Caddesi ve Semiha Şakir Caddesi yerine Seyitnizam Caddesi ve 75/2 Sokak`ı, 58. Bulvar Caddesi yerine 53. Sokak ve Şehit Er Çetin Sokak`ı kullanmaları istendi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir