• DOLAR 32.743
  • EURO 35.315
  • ALTIN 2449.346
  • ...
İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki "sırtımdan hançerlendim" ifadesi ile ilgili "Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. Görüşemedik ama ben ısrarla aradım en son bunu kimseye de söylemedim, ilk defa açık açık söylüyorum. En son bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi. Ben bayramını tebrik ettim o da seçim sonucumu tebrik etti." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TV100'de katıldığı programda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine neden kırgın olduğu ile ilgili soruya cevap veren İmamoğlu, "Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu ile görüşemediklerini ve kendisni ısrarla aradığını ifade eden İmamoğlu, "Bunu kimseye de söylemedim, ilk defa açık açık söylüyorum. En son bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi. Ulaşamamıştım birkaç kez. En son çaldı ve cevap verdi. Ben bayramını tebrik ettim o da seçim sonucumu tebrik etti." diye konuştu.

"Kurultaydan sonra aradım, ulaşamamıştım. Kırgın olabilir, belki telefona bakmak istemedi." diyen İmamoğlu, "Ben kırgın olduğunu düşünmüyorum. 'Kırgınım' derse niçin kırgınsınız derim." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir