• DOLAR 32.846
  • EURO 35.313
  • ALTIN 2457.952
  • ...
İşgalci siyonistlerin yüzde 70'i katil Netanyahu'nun devrilmesini istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Amerikan gazetesi Financial Times da Netanyahu'nun Uluslararası Adalet Divanı ve Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararı sonrasında devam eden siyasi hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İngiliz Guardian gazetesi de esir takası görüşmelerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından siyonistlerin umidinin zayıfladığını belirterek "israilliler arasındaki görüş ayrılıkları yoğunlaştı ve HAMAS'a karşı tam bir zafer umudu her geçen gün azalıyor." ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda işgal altındaki bölgelerde yapılan başka bir anketin sonuçları ise, bölge sakinlerinin çoğunun Netanyahu'nun eylemlerinin esirleri serbest bırakmak için yeterli olmadığına inandığını gösterdi. 

Siyonist rejim kanalı Kanal 12'nin yaptığı araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 64'ü "Savaşın bu aşamasında israil rejiminin en önemli hedefi esirlerin geri dönüşü olmalıdır." dedi. 

Başka bir anketin sonuçları ise, işgalci siyonistlerin yüzde 67'sinin Netanyahu kabinesinin Gazze Şeridi'ndeki işgalci esirlerin iadesi konusunda hayal kırıklığına uğradığını ve bu kabinenin bu konuda yeterli çabayı göstermediğine inandığını gösteriyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir